top of page

PASI REALIZARE ROCHIE

PASUL 1

Prima Intalnire

PASUL 2

Proba 1

PASUL 3

Ultima Proba

La prima intalnire, in timp ce vei putea proba toate rochiile din atelier, vom povesti mult despre felul în care visezi sa arati si sa te simti, la nunta. Dupa ce vom schita impreuna rochia ideala, iti vom da un pret exact, pentru modelul respectiv. Apoi vei merge acasa, unde vei putea cantari propunerea noastra. In cazul in care oferta se suprapune pe bugetul tau, ne dai de veste, iar noi facem restul.

Acesta este momentul în care vei vedea pentru prima data cat de minunat vei arata la nunta. In cazul in care modelul ales nu este foarte complicat, la aceasta intalnire, rochia se va afla intr-un stadiu foarte avansat. 

Pentru ca rochia sa iti vina perfect, aceasta este partea cea mai importanta. Cu siguranta dimensiunile tale de la nunta vor fi altele decat cele de la prima noastra intalnire. Din acest motiv, dupa o ultima proba, ce va avea loc cu doua saptamani inainte de eveniment, vom pune fermoarul rochiei si o vom finisa, pe dimensiunile tale de atunci. Este singurul fel in care putem fi siguri ca rochia iti va veni impecabil.

PASUL 4

Livrarea

In acest moment rochia este gata. Ca sa ne asiguram ca totul este exact asa cum trebuie, o vei mai pune pe tine, pentru ultima data, la noi in atelier. Apoi o vei lua acasa, fiind gata sa o imbraci si sa te bucuri de ea, in cea mai fericita zi din viata ta.

bottom of page